Для досвідчених кухарів, котрі цікавиться кухнею, та ненавидить невпорядкованість серед кухні!

Post anything you want to discuss here!
Post Reply
Normaimmed

Для досвідчених кухарів, котрі цікавиться кухнею, та ненавидить невпорядкованість серед кухні!

Post by Normaimmed »

Мені хочеться розказати історією, яка трапилася зі мене того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка попросила, щоб як кулінарний експерт спекла дещо особливе на її свята. Я, як завжди, звичайно, кинулася гортати ідею на просторах Google і отримала несподіванку. Промучилася цілих нервущих півтора години, мов зомбі із сайту до другий сайт! Перші варіанти були нереально з багатоетапні, інші - зі справжніми недоступними інгредієнтами, ще кілька - серед масою реклами. Але потім я згадала про існування цей сайт та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - мрійливий рецепт! Рецепт був так покроковим, що навіть навіть юна ще дуже молода помічниця змогла своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці ми зробили чарівний десерт, що перетворився на головним успіхом свята. Вже сьогодні всі мої вже заздрісні подруги питають: "На якому сайті ви знайшла такий ідеальний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів
yeidimar

Re: Для досвідчених кухарів, котрі цікавиться кухнею, та ненавидить невпорядкованість серед кухні!

Post by yeidimar »

Post Reply