Я просто не можу не поділитися смішною ситуацією, яка пригодилася з мене минулого тижня – уявіть собі!. Моя принцеса попросила, щоб ваша покірна слуга створила один особливе до її свята. Я, як завжди, авжеж, почала гортати варіант у Google і – уявіть!. Втратила цілісних 1.5 години марних пошуків, блукаючи із блогу на другий сайт! Деякі ідеї були занадто складні, декілька - зі справжніми недоступними компонентами, треті - з купою спонсорських посилань. І як грім серед ясного неба я згадала про існування сей чудовий портал та менш ніж за 5 хвилин вишукала - прекрасний рішення! Варіант став настільки покроковим, що навіть юна ще дуже молода помічниця спромоглася своїй мамі взяти участь. В результаті наша команда приготували ніби з журналу солодкий шедевр, що став ідеальним відкриттям святкового столу. Зараз навіть ті, хто раніше сумнівався мої сусідки питають: "Де ти знайшла такий собі неймовірно класний спосіб?"
Сайт
Для, хто зазвичай намагається випічкою, а не хоче мати справу з кашлат серед кулінарії!
- CarolynShasp