Для гурманів, хто іноді намагається кухнею, проте не виносить невпорядкованість на приготуванні!

Post anything you want to discuss here!
Post Reply
Nicotub

Для гурманів, хто іноді намагається кухнею, проте не виносить невпорядкованість на приготуванні!

Post by Nicotub »

Мені хочеться розказати пригодою, яка пригодилася з мене того самого тижня – уявіть собі!. Дочка попросила, щоб ваша покірна слуга зробила дещо унікальне з нагоди великої події. Я, звісно ж, авжеж, розпочала гортати варіант у Google і... о боже!. Витратила цілих півтори години, і це ще щастя!, переходячи від блогу до сайт! Одні варіанти були надто з багатоетапні, інші - із екзотичними компонентами, решта - з масою реклами. Але згодом раптово я згадала щодо сей чудовий ресурс та менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилинок відкрила - прекрасний вибір! Інструкція став до безтями простим, що навіть навіть юна 12-річна помічниця несподівано змогла мені взяти участь. Наприкінці ми зробили ніби з журналу солодкий шедевр, що був визнаний справжнім хітом вечора. Зараз кожна мої найкращі друзі питають: "Де ви знайшла настільки ідеальний спосіб?"
Каталог рецептів
Post Reply